Surveillance

Van alarmopvolging,
tot controleronden.

Wij rijden door de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Alarmopvolging

217

p.j

+ €42,- per opvolging/ uur

Geschikt als je al een meldkamer aansluiting hebt. Alarmopvolging is doorgaans zo geregeld.

Alarmopvolging + Meldkamer

475

p.j

+ €42,- per opvolging/ uur

Geschikt als je nog geen meldkamer aansluiting hebt. Heb je ook nog geen inbraakinstallatie? Kik hier. 

Controleronden

op aanvraag

+ Eénmalig € …

Geschikt voor elke soort open /sluit/ controle ronden. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Opdrachtgevers van Unit4security

Wij maken het je zo
makkelijk mogelijk.

Vraag & Antwoord.

Hoe werkt alarmopvolging?

Gaat het alarm? Dan komt komt de melding als eerste binnen bij de meldkamer waarop u bent aangesloten.

De centralist zal vervolgens contact opnemen met een contactpersoon/ beveiligingsbedrijf/ de politie of een combinatie hiervan.

Heb je een alarmopvolging abonnement? Dan zal doorgaans eerst het beveiligingsbedrijf op de hoogte worden gebracht. De surveillant staat 24/7 paraat en zal naar de locatie toe gaan om poolshoogte te nemen. Is het loos alarm, dan zal de surveillant het alarm opnieuw instellen.

Is er sprake van een zogeheten geverifieerde alarmmelding? Dan wordt ook direct de politie gebeld. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer er meerdere alarmzones binnen korte tijd worden geactiveerd.

Hoe kan ik overstappen op jullie alarmopvolging?
  1. Geef aan ons door per wanneer je wilt overstappen. (Houdt hierbij rekening met de opzegtermijn van de huidige aanbieder)

  2. Wij maken alles in orde en plannen een afspraak voor het ophalen van de sleutels. Ook moet de wijziging worden doorgegeven aan de meldkamer.

  3. Vanaf de ingangsdatum zal Unit4security in actie komen wanneer het alarm afgaat. Dit is ook het moment dat de eerste factuur zal worden verstuurd.
Wat is een open ronde?

Op een vast tijdstip, wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor bijvoorbeeld medewerkers wordt geopend. Tijdens deze ronde wordt het alarm uitgeschakeld, verlichting aangedaan, machines opgestart, centrale verwarming aangezet etc. Daarna opent de beveiligingsmedewerker de personeels- als wel algemene entrees en wacht hij totdat het eerste personeelslid aanwezig is. Zo kunnen medewerkers op tijd aan het werk waardoor directe (financieel) en indirecte schade wordt beperkt. Ook blijft de  toegang en uitgifte van sleutels beheersbaar.

Wat is een sluit ronde?

Wanneer je als werkgever de verantwoordelijkheid van het afsluiten van een gebouw niet bij je werknemers wilt neerleggen, kan je er voor kiezen dit door Unit4Security te laten doen. Bij het sluiten van het gebouw, wordt het eerst grondig gecontroleerd. 

Meer weten?
Neem contact op.

Vul het formulier in of bel 050 211 5100 voor meer informatie.

× Whatsapp met ons!