Alarmopvolging en mobiele surveillance

Adequate alarmopvolging en een snelle reactie beperken uw schade

Snelle alarmopvolging

100% Elektrische voertuigen

Heldere communicatie en tarieven

Snelle Alarmopvolging

Unit4Security BV werkt samen met elke meldkamer in Nederland.  Dankzij onze innovatieve software is de alarmopvolgingsdienst 24/7 verbonden met de meldkamer van uw keuze. Door de korte aanrijtijd van onze surveillancedienst bent u er op deze manier van verzekerd dat er in geval van calamiteiten vrijwel direct actie wordt ondernomen.

Opening van uw bedrijfspand

Op een vast tijdstip, dat van tevoren met u is afgesproken, wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor het personeel wordt geopend. Zo kan uw personeel op tijd aan het werk waardoor directe (financieel) en indirecte schade wordt beperkt. Eveneens houdt u op deze wijze de toegang en uitgifte van sleutels beheersbaar.

Alarmopvolging met
100% elektrische voertuigen.

Sluiten van uw bedrijfspand

Wanneer u als werkgever de verantwoordelijkheid van het afsluiten van een gebouw niet bij uw werknemers wil leggen, kunt u er voor kiezen deze taak door Unit4Security BV te laten uitvoeren. Voordat wij overgaan tot het sluiten van het gebouw, wordt het eerst grondig gecontroleerd. Pas nadat zeker is dat alles is zoals u dit als opdrachtgever wenst, wordt het gebouw afgesloten.

Afsluiten onder begeleiding

De meeste overvallen op tankstations, winkels en bedrijven worden rond sluitingstijd gepleegd.  De materiële schade, maar ook zeker de emotionele schade voor de betrokken werknemers is zeer vervelend. In het vervolgproces na een overval gaat vaak veel tijd, geld en energie zitten. Neem het zekere voor het onzekere en laat de sluitbegeleiding van Unit4Security toezicht houden tijdens de sluiting.

Heldere communicatie en tarieven

Van alle werkzaamheden die Unit4Security BV voor u uitvoert ontvangt u standaard een uitgebreide digitale rapportage. Onze tarieven worden duidelijk gecommuniceerd en altijd vooraf met u overeengekomen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.