Winkel Beveiliging

Veel winkeliers worden geconfronteerd met winkeldiefstal. Voorkom winstverlies door uw winkel goed te beveiligen.

Voorkom diefstal en geef klant en werknemer een veilig gevoel.

Advies over installatie van camera of andere beveiligingssyste-men.

Wij leveren gediplomeerde beveiligers op de momenten dat u dat wilt.

Voorkom winstverlies met winkel beveiliging

Helaas komt winkeldiefstal veel voor. Maar door het inzetten van camera systemen, detectiepoortjes of een beveiliger als gastheer is diefstal en verlies van winst tot een minimum te beperken. 

Unit4security denkt met u mee over de beste oplossing voor uw winkel, winkelcentrum of supermarkt. Wij geven advies over de installatie van techniek en leveren representatieve en gediplomeerde beveiligers op de momenten dat u ze nodig hebt.

De voordelen van een beveiliger in de winkel of winkelcentrum

Een beveiliger die aanwezig is op locatie heeft verschillende voordelen. In geval van verdenking of heterdaad, is de beveiliger opgeleid om de situatie op een gepaste manier te benaderen en onnodige escalaties te voorkomen. Het kan ook zijn dat een beveiliger juist goed in de gaten houdt wat er zich buiten (bij de ingang) afspeelt. Denk hierbij aan een supermarkt of winkelcentrum die tot in de avond open is. Een beveiliger op locatie heeft dan ook een preventieve werking.

Daarnaast fungeert de beveiliger voor een groot gedeelte als gastheer. De beveiliger is voor klanten een aanspreekpunt en doet zijn/haar best om iedereen op hun gemak te laten voelen. 

Voorkom diefstal en geef klant en werknemer een veilig gevoel.

Voorbeeld: Object beveiliging bij een winkel in Almere.

We nemen als fictief object een winkel in Almere. In de winkel is het soms erg druk en de manager heeft gemerkt dat er geregeld sprake is van winkeldiefstal. Buiten het pand gebeurd er weinig en ook na sluitingstijd is het rustig op straat. Wel is er een keer ingebroken in een nabij gelegen winkelpand. Op dit moment zijn er weinig veiligheidsmaatregelen getroffen.

Waar liggen de risico’s?
In dit geval komen risico’s voor voornamelijk van binnenuit. Winkeldiefstal is een probleem omdat het de onderneming financieel raakt. Daarnaast is er kans op escalaties wanneer ongetraind winkelpersoneel wordt geconfronteerd met winkeldieven. Verder is er een relatief laag risico op inbraak.

Als maatregel worden er verschillende camera’s geinstalleerd  Dit ter preventie en navolging van winkeldiefstal, maar ook ter preventie van inbraak.

Daarnaast is er op de drukkere dagen een beveiliger in de winkel die toezicht houdt (winkelsurveillant) maar ook functioneerd als gastheer. 
Deze beveiliger is vriendelijk en behulpzaam wetende dat hij een visitekaartje is voor de onderneming. Naast de preventieve werking is deze beveiliger getraind om in geval van diefstal de juiste stappen te volgen, en escalatie te voorkomen.

Winkel beveiliging is een onderdeel van Objectbeveiliging. Voor meer informatie over Objectbeveiliging klik hier.

Meer weten over het beveiligen van uw winkel winkelcentrum?

Vul het formulier in of bel 050 211 5100.
Wij zijn 24/7 Bereikbaar.

× Whatsapp met ons!