Beveiliging Groningen

Unit4-beeldmerk

Unit4security is een groeiend beveiligingsbedrijf gevestigd in Groningen.
Regel je beveiliging goed en zonder gedoe.

Snel inzetbare beveiligers

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Beveiliging Groningen

businesspark zernike
Bezoek ons bij BusinessCenter Zernikepark in Groningen.

Beveiligingsbedrijf Groningen? Wij staan lokaal, regionaal en landelijk garant staat voor veiligheid.

Bent u op zoek naar een beveiliging in Groningen? Unit4security is een allround beveiligingsbedrijf en draagt zorg voor de beveiliging van verschillende ondernemingen uit de regio. Met ruime ervaring binnen de beveiliging denken we graag met mee over de optimale oplossingen voor uw bedrijf of woning. 

Dit kan gaan om verschillende vormen van beveiliging. Denk aan advies voor alarmsystemen, mobiele surveillance, Object beveiliging maar bijvoorbeeld ook beveiliging in de zorg en drone beveiliging.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie? Bel ons dan of vraag een offerte aan

Professionele beveiliging tegen eerlijke tarieven. Zo zetten we in op langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Is het een uitdaging op tijd een beveiliger(s) op locatie te krijgen? U bent niet de enige. Er is momenteel grote vraag naar beveiligingspersoneel. Maar dankzij ons netwerk en onze planners kunnen we in veel gevallen de juiste mensen op de juiste plaats krijgen. Onze planning houdt zo goed mogelijk rekening met het soort opdracht en zal inschatten welk teamlid daarvoor het meeste geschikt is. Zo is beveiligingswerk in de zorg bijvoorbeeld weer heel iets anders dan evenementenbeveiliging of alarmopvolging.

Beveiliging in Groningen, Friesland en Drenthe.

Hoe zit het jullie tarieven?

Tarieven zijn voor een groot gedeelte afhankelijk van de opdracht. Denk hierbij aan factoren als de duur van de opdracht en het aantal gewenste uren. Heeft u full-time iemand nodig voor zorg beveiliging, dan kan het uurtarief net iets voordeliger uitpakken dan wanneer het gaat om slechts enkele uren in het weekend.  Ook de locatie, afstand en tijdstippen kunnen een rol spelen. Voor Alarmopvolging hanteren wij een vast tarief van €200 per jaar (key-holding) en daarnaast €39 per alarmopvolging per uur. (Klik hier voor meer informatie) Voor alle andere aanvragen kunt u het beste een offerte aanvraag doen via deze website. Dan weet u doorgaans binnen 24/u waar u aan toe bent.

Keurmerken

Unit4security is een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Ook zijn wij ondertekenaar van Code Verantwoord Marktgedrag. 

Nieuwschierig wat unit4security doet om duurzaam te zijn? Klik dan hier voor een overzicht

Vacatures beveiliging Groningen

Dan nog even een boodschap voor iedereen die deze pagina bezoekt en op zoek is naar beveiliging vacatures in Groningen, Friesland of Drenthe. Wij zijn voortdurend op zoek naar beveiligers en horen dan ook graag van je. Ook wanneer je nog niet in het bezit bent van een beveiligingsdiploma helpen we je graag verder. Voor een overzicht van alle huidige vacatures kijk ook eens op onze vacaturesite werkenbijunit.nl/vacatures-beveiliging.

beveiliger

Bel ons of kom langs op Zernikepark 12

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of woning? Bel ons of vraag een offerte aan. U bent natuurlijk van harte welkom op ons kantoor in Groningen. (Op afspraak). Het adres is Zernikepark 12, 9747 AN Groningen.