Zorg beveiliging

Onze opdrachtgevers

Beveiliging in de Zorg.
Zodat iedereen in de zorgsector met een veilig gevoel zijn werk kan doen.

Specifieke kennis en ervaring binnen de zorg

Ondersteuning van zorgpersoneel bij verschillende taken

Maak ad-hoc gebruik van onze diensten

Een veilig gevoel met Zorgbeveiliging

Het managen van de veiligheid van uw zorgpersoneel, cliënten, en bezoekers kan een grote uitdaging zijn. Niet alleen kost het tijd en energie, maar het vergt ook een efficiënte planning. Zeker nu er een tekort in de zorg is, kampen veel medewerkers met een (te) hoge werkdruk en groeit het ziekteverzuim.

Tegelijkertijd kan uw zorgpersoneel te maken krijgen met emotionele situaties die samengaan met agressie, onmacht, onbegrip en soms zelfs fysiek geweld en ongewenst gedrag. Helaas komen de laatste twee steeds vaker voor. Dit alles maakt het garanderen van de veiligheid alleen maar lastiger.

Daarom kiezen steeds meer zorginstellingen voor zorgbeveiliging, om de veiligheid van medewerkers, cliënten, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen. U wilt immers dat uw zorginstelling rust, veiligheid en gastvrijheid uitstraalt.

Kies voor zorgbeveiliging

Uw medewerkers kunnen te maken krijgen met onverwachte situaties. Het beveiligen van uw medewerkers, patiënten en bezoekers is daarom van cruciaal belang. Zorgbeveiliging minimaliseert veiligheidsrisico’s en verlicht druk op zorgprofessionals. Dit kan gaan om beveiliging in ziekenhuizen, woonzorg maar ook andere zorginstellingen. Veiligheidsrisico’s kunnen per zorginstelling of zelfs per locatie verschillen. Denk hierbij aan verslavingszorg, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg etc. 

Unit4Security biedt zorgbeveiliging op maat en past de beveiliging aan op uw wensen en behoeften. 

Voordelen van beveiliging in de zorg

Zorgbeveiligers zijn erop getraind om adequaat te handelen bij onverwachte situaties. Verder hanteren zij de juiste maatregelen bij (medische) calamiteiten en noodsituaties.

Bovendien, zorgt de proactieve, professionele en zorgzame houding van de zorgbeveilgers voor een gastvrije omgeving. Zo wordt er zowel een prettige, als veilige sfeer gecreëerd voor medewerkers, cliënten, patiënten en bezoekers. 

Werkzaamheden en taken van een beveiliger in de zorg

Het beveiligen van zorginstellingen kent vele uitdagingen. Naast het hanteren van veiligheidsmaatregelen en het waarborgen van de veiligheid, zijn er veel meer taken die de zorgbeveiliger op zich kan nemen. Zo leveren wij o.a. de onderstaande zorgbeveiliging:

Onze professionele zorgbeveiligers zorgen voor veiligheid in uw zorginstelling

In bezit van vereiste diploma’s.

Het beveiligen van een omgeving en het zorgdragen voor de veiligheid van mensen is zeer verantwoordelijk werk. Onze beveiligers zijn gescreend door justitie en zijn in het bezit van de vereiste beveiligingsdiploma’s. Hierdoor kan een beveiliger van Unit4Security de gewenste rust en ondersteuning bieden in verschillende situaties. 

Zorgbeveiliging verlicht het werk van zorgpersoneel.

Verlicht het werk van zorgpersoneel.

Er ligt vaak veel druk op zorgprofessionals. Ook zijn er soms personeelstekorten. Met beveiliging in de zorg verlicht u het werk van uw eigen personeel. 

Een beveiliger in de zorg staat dag en nacht voor uw organisatie klaar om waar nodig de gewenste rust en ondersteuning te bieden. 

Maak ad hoc gebruik van onze diensten.

Wij kunnen voor u een aantrekkelijke oplossing zijn als het gaat om inzet van zorgbeveiligers. Bij ons heeft u de mogelijkheid om ad-hoc gebruik te maken van onze dienstverlening, bijvoorbeeld omdat er sprake is van crisis en/of dreiging. Unit4Security weet als geen ander welke uitdagingen daarbij komen kijken. Daarom leveren wij beveiliging op maat. Bij langdurige inzet van onze beveiligers maken we met u een plan welke aansluit op uw wensen en behoeften.

Meer weten over zorgbeveiliging?

Of heeft u vragen over het beveiligen van uw patiënten, medewerkers en bezoekers? Unit4Security staat voor u klaar. Vraag gratis een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact op.

× Whatsapp met ons!