Beveiliging in de zorg

Zodat iedereen in de zorg zijn werk veilig en met een veilig gevoel kan doen

Specifieke kennis en
ervaring binnen de zorg

Specialistische zorgbeveiligers voor elk segment

Maak ad-hoc gebruik
van onze diensten

Zorgbeveiliging

Een zorgbeveiliger minimaliseert risico’s en verlicht zorgprofessionals. De zorgbeveiliger is een flexibele schil om de zorgorganisatie welke altijd inzetbaar is. Gespecialiseerde beveiligers staan dag en nacht voor uw organisatie klaar om waar nodig de gewenste ondersteuning te bieden. 

24 uur per dag,
7 dagen per week inzetbaar

In bezit van vereiste diploma’s en aanvullende certificaten

Onze beveiligers zijn gescreend door justitie, zijn in het bezit van de vereiste beveiligingsdiploma’s en hebben aanvullende certificaten behaald om te werken in de zorg. Hierdoor kan een beveiliger van Unit4Security de gewenste rust en ondersteuning bieden in verschillende situaties.

Maak ad hoc gebruik
van onze diensten.

Wij kunnen voor u een aantrekkelijke oplossing zijn als het gaat om inzet van zorgbeveiligers. Bij ons heeft u de mogelijkheid om ad-hoc gebruik te maken van onze diensten, bijvoorbeeld omdat er sprake is van crisis en/of dreiging. Bij langdurige inzet van onze beveiligers maken we met u een plan welke aansluit op uw wensen en behoeften.

Unit4Security BV is uw partner op het gebied van beveiligingsoplossingen in de zorgsector. Wij beschikken over specifieke kennis en ervaring binnen de zorg.

De gewenste rust en ondersteuning

Onze beveiligers zijn gescreend door justitie, zijn in het bezit van de vereiste beveiligingsdiploma’s en hebben aanvullende certificaten behaald om te werken in de zorg. Hierdoor kan een beveiliger van Unit4Security de gewenste rust en ondersteuning bieden in verschillende situaties.

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging is een bijzonder segment binnen de reguliere beveiliging. Zorgbeveiliging wordt o.a. ingezet bij ziekenhuizen, GGZ instellingen, daklozen centra’s, vluchthuizen, begeleid en beschermd wonen, verpleeghuizen en seniorencomplexen. Binnen de zorgbeveiliging is het erg belangrijk dat de beveiliger een groot inlevingsvermogen heeft. Tevens is het van belang dat de beveiliger een groot relativeringsvermogen heeft. Heftige situaties vereisen snel, adequaat handelen. De beveiliger moet in staat zijn om op een correcte manier om te gaan met mensen met een beperking. Daarom is het belangrijk om regelmatig evaluatie checks toe te passen met opdrachtgevers. Regelmatig overleg draagt mede bij aan een goede, zorgvuldige dienstverlening. 

24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar

Wij kunnen voor u een aantrekkelijke oplossing zijn als het gaat om inzet van zorgbeveiligers. Bij ons heeft u de mogelijkheid om ad-hoc gebruik te maken van onze diensten, bijvoorbeeld omdat er sprake is van crisis en/of dreiging. Bij langdurige inzet van onze beveiligers maken we met u een plan welke aansluit op uw wensen en behoeften. Neem bij spoed direct contact op. 24 uur per dag bereikbaar.

Lees hier onze Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring

Beveiliging voor elke situatie
in Groningen, Drenthe en Friesland. 

050 - 211 51 00

contact@unit4security.nl

De Schelp 35, 9351 NV Leek

© 2021 - Unit4Security BV

Ontvang een offerte