Over ons

Unit4-beeldmerk

Unit4Security BV is opgericht in mei 2018. Vanuit een eenmanszaak is het bedrijf doorgegroeid naar een florerend beveiligingsbedrijf dat lokaal, regionaal en landelijk garant staat voor veiligheid.

Opgericht in 2018

Gevestigd in het Noorden

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Onze missie en visie

Ja, we hebben een missie. En ja, we hebben ook zeker een visie.  Onze missie is de juiste mensen verbinden aan de juiste opdracht. Onze visie is het creëren van duurzame samenwerkingen waarbij het onderlinge vertrouwen en continuïteit centraal staan.

Bezoek ons bij BusinessCenter Zernikepark in Groningen.

Gestroomlijnde service en continuïteit. Hierdoor kunnen opdrachtgevers op ons bouwen. Elke dag weer.

Bij Unit4security zetten we in op langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Dit doen we door het leveren van gestroomlijnde service en continuïteit. Hierdoor kunnen opdrachtgevers op ons  bouwen. Elke dag weer.

We streven naar kwaliteit en zijn voorturend bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Maar de kracht van onze dienstverlening zit hem in ons team van medewerkers. Zij staan garant voor de veiligheid in verschillende disciplines zoals inbraak beveiliging, zorg beveiliging, mobiele surveillance, drone beveiliging en meer.

Een focus op duurzaam ondernemen.

Surveillance en alarmopvolging wordt, waar mogelijk, uitgevoerd met 100% elektrische voertuigen. Onze bankzaken zijn ondergebracht bij een papierloze bank. Daarnaast is ook het unit4security uniform duurzaam. De grondstoffen zijn voor een eerlijke prijs ingekocht, gegarandeerd geen kinder en/of slavenarbeid en natuurlijk van uitstekende kwaliteit. 

Benieuwd naar wat we allemaal nog meer doen om duurzaam te ondernemen klik hier.

We zijn dol op techniek,  en constant bezig met het verbeteren van onze processen.

Bel ons of kom langs op Zernikepark 12

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons of vraag een offerte aan. U bent natuurlijk van harte welkom op ons kantoor in Groningen. (Op afspraak). Het adres is Zernikepark 12, 9747 AN Groningen.

Ontvang een offerte

Ontdek de mogelijkheden tijdens een live demo. Bij te wonen via videoconference.

Ontvang een uitnodiging via e-mail.

× Stel je vraag via Whatsapp