Over ons

Unit4-beeldmerk

Unit4Security BV is opgericht in mei 2018. Vanuit een eenmanszaak is het bedrijf doorgegroeid naar een florerend beveiligingsbedrijf welke lokaal, regionaal en landelijk garant staat voor veiligheid.

Opgericht in 2018

Gevestigd in het Noorden

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Onze missie en visie

Ja, we hebben een missie. En ja, we hebben ook zeker een visie. Unit4Security BV is opgericht in mei 2018. Vanuit een eenmanszaak is het bedrijf doorgegroeid naar een florerend beveiligingsbedrijf welke lokaal, regionaal en landelijk garant staat voor veiligheid. Onze missie is de juiste mensen verbinden aan de juiste opdracht. Onze visie is het creeren van duurzame samenwerkingen waarbij het onderlinge vertrouwen en continuiteit centraal staan.

Bezoek ons bij BusinessCenter Zernikepark in Groningen.

Jarenlange ervaring in de beveiliging en liefhebbers van techniek.

Bij Unit4security hebben we jarenlange ervaring binnen de beveiliging. Dit helpt om goed advies te geven aan ondernemers, vastgoedbeheerder en facilitair managers.

Maar daarnaast zijn we dol op techniek. We zijn dan ook constant bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen.
Dit om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen voor u als opdrachtgever. En ook voor onszelf.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw beveiliging volledig digitaal te organiseren. Aan de andere kant proberen we ons flexibel op te stellen. Zo hebben sommigen opdrachtgevers hun eigen (bedrijfs)processen. Het is voor ons doorgaans geen probleem hierin mee te gaan.

Een focus op duurzaam ondernemen.

Zo wordt onze surveillance en alarmopvolging, waar mogelijk, uitgevoerd met 100% elektrische voertuigen. Onze bankzaken zijn ondergebracht bij een papierloze bank. Daarnaast is ook het unit4security uniform duurzaam. De grondstoffen zijn voor een eerlijke prijs ingekocht, gegarandeerd geen kinder en/of slavenarbeid en natuurlijk van uitstekende kwaliteit. 

Benieuwd naar wat we allemaal nog meer doen om duurzaam te ondernemen klik hier.

We zijn dol op techniek,  en constant bezig met het verbeteren van onze processen.

Bel ons of kom langs op Zernikepark 12

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons of vraag een offerte aan. U bent natuurlijk van harte welkom op ons kantoor in Groningen. (Op afspraak). Het adres is Zernikepark 12, 9747 AN Groningen.