Objecten die ’s nacht niet worden bemand zijn gevoelig voor inbraak of vandalisme. Door het rijden van één of meerdere controleritten en het uitvoeren van alarmopvolging kunnen wij toezicht houden op uw bezittingen.
 

Snelle Alarmopvolging

Unit4Security BV werkt samen met elke meldkamer in Nederland.  Dankzij onze innovatieve software is de alarmopvolgingsdienst 24/7 verbonden met de meldkamer van uw keuze. Bij een melding wordt onze surveillant gewaarschuwd, deze zal dan onmiddellijk pols hoogte gaan nemen. Door de korte aanrijtijd van onze surveillancedienst bent u er op deze manier van verzekerd dat er in geval van calamiteiten vrijwel direct actie wordt ondernomen. Unit4Security BV verzorgt alarmopvolging met 100% elektrische voertuigen. Neem nu contact met ons op. Ook voor tijdelijk camera toezicht.

Opening van uw bedrijfspand

Op een vast tijdstip, dat van tevoren met u is afgesproken, wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor het personeel wordt geopend. Tijdens deze ronde wordt het alarm uitgeschakeld, verlichting aangedaan, machines opgestart, centrale verwarming aangezet etc. Daarna opent de beveiligingsmedewerker de personeels- als wel algemene entrees en wacht hij totdat het eerste personeelslid aanwezig is. Zo kan uw personeel op tijd aan het werk waardoor directe (financieel) en indirecte schade wordt beperkt. Eveneens houdt u op deze wijze de toegang en uitgifte van sleutels beheersbaar. Indien nodig nemen we de receptietaken over tot uw receptiepersoneel ons aflost. Uiteraard kan op uw verzoek het pand ook op andere tijdstippen geopend worden. Uw opening laten uitvoeren door Unit4Security? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Sluiten van uw bedrijfspand

Wanneer u als werkgever de verantwoordelijkheid van het afsluiten van een gebouw niet bij uw werknemers wil leggen, kunt u er voor kiezen deze taak door Unit4Security BV te laten uitvoeren. Voordat wij overgaan tot het sluiten van het gebouw, wordt het eerst grondig gecontroleerd. Pas nadat zeker is dat alles is zoals u dit als opdrachtgever wenst, wordt het gebouw afgesloten.

Afsluiten onder begeleiding

De meeste overvallen op tankstations, winkels en bedrijven worden rond sluitingstijd gepleegd.  De materiële schade, maar ook zeker de emotionele schade voor de betrokken werknemers is zeer vervelend. In het vervolgproces na een overval gaat vaak veel tijd, geld en energie zitten. Neem het zekere voor het onzekere en laat de sluitbegeleiding van Unit4Security toezicht houden tijdens de sluiting. Onze surveillanten zullen dan rond sluitingstijd preventief bij uw object aanwezig zijn en kunnen bij ongeregeldheden meteen handelen. De surveillant gaat pas weg als uw personeel veilig vertrokken is. De preventieve werking van onze surveillant is uitermate effectief, en zal het veiligheidsgevoel bij het personeel zeker vergroten.

Heldere communicatie en tarieven

Van alle werkzaamheden die Unit4Security BV voor u uitvoert ontvangt u standaard een uitgebreide digitale rapportage. Desgewenst aangevuld met foto en/of video materiaal. Onze tarieven worden duidelijk gecommuniceerd en altijd vooraf met u overeengekomen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Lees hier onze Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring