Wij weten dat beveiliging maatwerk is. Geen situatie is hetzelfde. Daarom verdiepen we ons graag in de activiteiten en beveiligingswensen van onze opdrachtgevers. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers en te zorgen voor een uitstekende voorbereiding zijn we in staat om ons werk goed, veilig en adequaat uit te voeren.

Representatief, tactvol en doortastend

We gaan daarbij altijd representatief, tactvol en doortastend te werk. Professionaliteit, integriteit en duurzaam zijn onze kernwaarden. We kiezen dan ook voor een preventieve werkwijze. Het voorkomen van ongewenste situaties, dat is waar beveiliging om draait.

Object Beveiliging

Beveiligen is het geheel van maatregelen die worden genomen om een object te beschermen tegen schadelijke invloeden die van binnenuit of van buitenaf komen. Ieder object loopt risico’s op schadelijke invloeden. Dit zijn ongewenste gebeurtenissen die schadelijk kunnen zijn voor het object, personen, goederen en data die zich daar bevinden. Specialistische beveiliging nodig in de zorg? Of opzoek naar professionele hondenbrigade? Ook dan bent u bij Unit4Security BV aan het juiste adres.

Totaal Oplossing

Unit4Security BV levert totaal oplossingen voor zowel elektronische, bouwkundige als organisatorische beveiliging. Bij Unit4Security heeft u één aanspreekpunt voor al uw beveiligingszaken. Neem nu contact met ons op.

Overtuigd van uw eigen maatregelen en beveiliging? Kijk dan eens bij Red Teaming.

Meer informatie

Voor meer informatie over beveiliging of voor het aanvragen van een Risico analyse Beveiliging neemt u contact op met Unit4Security BV.

Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring