Security Profilers

Er is u veel aan gelegen om een hoge veiligheidsstandaard af te leveren in een samenleving waar concrete dreigingen een feit zijn

Onze Security Profilers

Met meer dan 10 jaar ervaring met geïntegreerde gast- en klantgerichte beveiligingsfuncties in diverse sectoren, biedt Unit4Security B.V met haar Security Profilers u deze hoge standaard.

Geselecteerd volgens het TNO-onderzoek
competenties van een Profiler

Veiligheid op een hoog niveau

Na een gedegen organisatie en dreigingsanalyse, waarbij uw huidige beveiligingsprocedures worden afgestemd op de laatste ontwikkelingen, worden onze medewerkers binnen uw organisatie geplaatst. Door het doelgerichte karakter van Security Profiling en de mogelijkheid om deze te combineren met andere werkzaamheden binnen uw organisatie, bieden wij u een ongekend niveau van veiligheid.

Gegarandeerde kwaliteit

Naast een intensieve Profiling opleiding en gastheerschapstrainingen, krijgt iedere Security Profiler van Unit4Security meerdere malen per jaar een herhalingstraining. Zo kunnen we de kwaliteitsstandaard blijvend garanderen. Tevens houden wij met regelmaat operationele audits en Red Teaming Oefeningen om onze mensen alert en klantvriendelijk te houden.