Mobiele Surveillance

Unit4-beeldmerk

Mobiele Surveillance in Groningen Friesland en Drenthe. Zo houden we u kantoor of terrein veilig, ook wanneer u er zelf niet bent.

Mobiele surveillance met electrische voertuigen.

Zorg dat u kantoor, terrein of spullen veilig zijn als u er zelf niet bent.

Scherpe en duidelijke
tarieven

mobiele-surveillance-en-alarm-opvolging

Een gerust gevoel met mobiele surveillance.

Objecten die ’s nacht niet worden bemand zijn gevoelig voor inbraak of vandalisme. Door het rijden van één of meerdere controleritten en het uitvoeren van alarmopvolging kunnen wij toezicht houden op uw bezittingen.

Bij mobiele surveillance worden er controle rondes gereden om de veiligheid te waarborgen van een kantoor, bouwplaats, windpark of ander terrein met kostbare installaties. Hierbij houdt de mobiele surveillant de omgeving in de gaten en is alert op verdachte activiteit. De surveillant is opgeleid het juiste handelingen te volgen bij onraad.

Uiteraard heeft mobiele surveillance ook een preventieve werking. Zo rijdt u aan het einde van de dag met een gerust gevoel naar huis.

sticker-objectbeveiliging

Heldere communicatie en tarieven

Van alle werkzaamheden die Unit4Security BV voor u uitvoert ontvangt u standaard een uitgebreide digitale rapportage. Desgewenst aangevuld met foto en/of video materiaal. Onze tarieven worden duidelijk gecommuniceerd en altijd vooraf met u overeengekomen.

headerimage-objectbeveiliging

Mobiele surveillance is beschikbaar in Groningen Friesland en Drenthe.

Opening van uw bedrijfspand

Op een vast tijdstip, dat van tevoren met u is afgesproken, wordt er een openingsronde uitgevoerd. Het is een in-/externe inspectie die wordt uitgevoerd voordat het pand voor het personeel wordt geopend. Tijdens deze ronde wordt het alarm uitgeschakeld, verlichting aangedaan, machines opgestart, centrale verwarming aangezet etc. Daarna opent de beveiligingsmedewerker de personeels- als wel algemene entrees en wacht hij totdat het eerste personeelslid aanwezig is. Zo kan uw personeel op tijd aan het werk waardoor directe (financieel) en indirecte schade wordt beperkt. Eveneens houdt u op deze wijze de toegang en uitgifte van sleutels beheersbaar. Indien nodig nemen we de receptietaken over tot uw receptiepersoneel ons aflost. Uiteraard kan op uw verzoek het pand ook op andere tijdstippen geopend worden. Uw opening laten uitvoeren door Unit4Security? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Sluiten van uw bedrijfspand

Wanneer u als werkgever de verantwoordelijkheid van het afsluiten van een gebouw niet bij uw werknemers wil leggen, kunt u er voor kiezen deze taak door Unit4Security BV te laten uitvoeren. Voordat wij overgaan tot het sluiten van het gebouw, wordt het eerst grondig gecontroleerd. Pas nadat zeker is dat alles is zoals u dit als opdrachtgever wenst, wordt het gebouw afgesloten.

Afsluiten onder begeleiding

De meeste overvallen op tankstations, winkels en bedrijven worden rond sluitingstijd gepleegd.  De materiële schade, maar ook zeker de emotionele schade voor de betrokken werknemers is zeer vervelend. In het vervolgproces na een overval gaat vaak veel tijd, geld en energie zitten. Neem het zekere voor het onzekere en laat de sluitbegeleiding van Unit4Security toezicht houden tijdens de sluiting. Onze surveillanten zullen dan rond sluitingstijd preventief bij uw object aanwezig zijn en kunnen bij ongeregeldheden meteen handelen. De surveillant gaat pas weg als uw personeel veilig vertrokken is. De preventieve werking van onze surveillant is uitermate effectief, en zal het veiligheidsgevoel bij het personeel zeker vergroten.

Voorbeeld: Mobiele Surveillance bij een kantoorpand in Groningen.

We nemen als voorbeeld een kantoorpand gelegen op een industriepark in Groningen. Iedere dag rijdt de mobiele surveillant  van 18:00 tot  09:00 regelmatig langs het pand om de omgeving te controleren. In geval van verdachte activiteit neemt de surveillant verder polshoogte legt contact met de politie.

mobiele-sureveillance

Meer weten over de mogelijkheden voor u bedrijf of terrein?

Vraag een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact op.