Inbraak beveiliging.
Voor kleine en grote bedrijven in het Noorden.

Wij helpen u te voldoen aan uw verzekeringseis.

Plan vrijblijvend een advies gesprek.

Effectieve inbraakpreventie gaat verder dan het aanleggen van een alarmsysteem.

Verzekeringseis?

In veel gevallen moet vanuit een verzekeringeis worden voldaan aan o.a organisatorische, bouwkundige en elektronische  maatregelen. Unit4security helpt u te voldoen aan de vereisten en dit op een slimme manier onderdeel te maken van uw gebouwbeheer.

Organisatorische maatregelen

Denk hierbij aan afspraken die worden gemaakt om de kans op diefstal zo veel mogelijk te beperken, zoals procedures bij het openen en sluiten van uw pand. Zelfs een geavanceerd elektronisch anti-inbraak systeem kan tevergeefs zijn wanneer er een organisatorische achterdeur open staat.

Bouwkundige maatregelen

Bouwkundige maatregelen zijn van belang om inbrekers (zo lang mogelijk) buiten te houden. Zo kunnen er specifieke eisen worden gesteld aan hang en sluitwerk, beglazing of hekwerk. Zo moet hang en sluitwerk voor klasse 2 minimaal 3 minuten inbraakwerend zijn. Bouwkundige maatregelen vormen hiermee een belangrijk onderdeel van het geheel.

Elektronische maatregelen

Een belangrijk onderdeel van inbraakbeveiliging is uw alarmsysteem. Er kan gebruik worden gemaakt van een bedraad of draadloos alarmsysteem. (Afhankelijk van het risiconiveau van uw locatie). Unit4security is leverancier van moderne  technologie waarbij het alarmsysteem, rookmelders en camera’s op een efficiente manier worden geïntegreerd

Alarmtransmissie en opvolging

Hierbij bewaken we de werking en transmissie van uw alarmsysteem. Als er een storing optreed in het alarmsysteem komt deze melding automatisch binnen bij unit4secury zodat hier snel op kan worden gereageerd. Daarnaast is veel gevallen professionele alarmopvolging  een vereiste. Unit4security biedt Alarmopvolging in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Plan vrijblijvend een advies gesprek met onze specialist.

Inbraakbeveiliging is altijd maatwerk. Plan daarom een afspraak met onze specialist en ontvang vrijblijvend advies over hoe u kunt voldoen aan een eventuele verzekeringseis. Wij komen langs, overal in Groningen, Friesland en Drenthe.

Eén aanspreekpunt voor uw alarmsysteem, meldkamer en alarmopvolging in Groningen, Friesland en Drenthe.

Installatie en onderhoud van alarm systemen.

Unit4security is leverancier van moderne technologie waarbij uw alarmsysteem, rookmelders en camera’s op een efficiente manier worden geïntegreerd

Alarmopvolging in Groningen, Friesland en Drenthe.

Niet alleen voor de aanleg van een alarmsystemen kunt u terecht bij unit4security. De kosten hiervoor bedragen €217 per jaar en €42 per alarm / uur. Ook de aansluiting op de meldkamer en de opvolging van alarmen kunnen wij voor u verzorgen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw beveiligingszaken.