Drone beveiliging - Drones als verlengstuk voor de beveiliger.

Unit4-beeldmerk

Sommige locaties zijn groot of moeilijk toegangbaar. Met een drone is het terrein of gebouw binnen korte tijd grondig geinspecteerd.

Beeldmateriaal van elke controle wordt automatisch opgeslagen.

Ideaal voor inspectie van gebouwen of moeilijk toegangbare terreinen

Mogelijk binnen enkele seconden opnamen van verdachte activiteit.

Een drone als verlengstuk voor de beveiliger.

Beveiligingsdiensten zoals Object beveiliging en Mobiele surveillance helpen om u terrein, kantoor of bezittingen veilig te houden en indringers geen kans te geven.

Maar iedere locatie kent weer andere uitdagingen. Sommige locaties zijn groot of moeilijk toegangbaar. Denk aan bouw terreinen, windparken of grotere kantoorgebouwen. Hierbij kan een beveiliger niet altijd snel overal ter plaatse zijn (Ter controle of in geval van verdachte activiteit).

Met de lichtgewicht drone van unit4security zijn zelfs moeilijk begaanbare (bouw)terreinen of gebouwen binnen korte tijd grondig geïnspecteerd.

Mogelijk binnen enkele seconden opnamen van verdachte activiteit.

Ook is het mogelijk om opnames te maken en eventueel verdachte  personen te volgen die zonder toestemming op het terrein aanwezig zijn. Aan een drone is dan ook lastig te ontsnappen. Wanneer bekend is dat gebruik wordt gemaakt van drone techniek, kan dit een preventieve werking hebben.

Het is ten alle tijde aan de beveiliger of surveillant op welk moment het verstandig is de drone in te zetten. Er wordt dus op dit moment geen gebruik gemaakt van geautomatiseerde drone systemen.

De lichtgewicht drone van Unit4security weegt slechts 249 gram en bereikt snelheden van rond de 50 km/h.

Gebruik van drones niet beperkt tot mobiele surveillance.

Tot nu toe hebben we een aantal toepassingen genoemd voor Drones in de beveiliging. Maar u kunt zich voorstellen dat drones op verschillende manieren kunnen worden ingezet. Denk aan:

Heeft u zelf ideeën over hoe een drone ingezet kan worden voor uw situatie? Dan denken we graag met u mee.

Meer dan

Voor bovengenoemde doeleinden heeft Unit4security gekozen voor een lichtgewicht drone. (249 gram) Op deze manier is de drone niet alleen makkelijk in te zetten, maar heeft dit ook voordelen als het gaat om wetgeving en veiligheid.

Uiteraard leveren wij ook uitgebreidere drone oplossingen met zwaarder materiaal. Zie daarover hier meer.

Meer weten over drone beveiliging voor uw bedrijf of terrein?

Wilt u gebruik maken van Drone Beveiliging? Neem contact op en we denken graag met u mee over de mogelijkheden.