Ondernemers in de gemeente Westerkwartier kunnen gebruik maken van een voordelige en collectieve aanbieding. Snelle alarmopvolging met 100% Elektrische voertuigen en elke nacht een gratis collectieve controleronde. Meld u nu aan. Bel 050-2115100.


Alarmopvolging en elke nacht een gratis controle ronde

Maak hier een afspraak voor een intake met een van onze hoofdsurveillanten of bel: 050-2115100. Na het maken van de afspraak krijgt u per e-mail een overzicht van de zaken die u paraat moet hebben om de intake zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo zorgen we samen voor een veiligere gemeente.

Interventie bij alarm

Wat doet u als het alarm afgaat in uw bedrijfspand? Neemt u de proef op de som en gaat u zelf kijken met het risico’s een inbreker tegen te komen? Of schakelt u direct de politie in, terwijl het misschien om een vals alarm gaat? En in de vakantie? Wij nemen elk alarm serieus en komen direct in actie.

Alarmopvolging

Op het moment dat we een alarmmelding ontvangen, begeeft de dichtstbijzijnde surveillance-unit zich direct naar uw pand, om de oorzaak van de melding te onderzoeken. Gaat het om loos alarm? Dan resetten onze bewakingsmedewerkers het alarmsysteem. Bij gevaar zullen zij direct de politie inschakelen. Als u dat wilt, kunnen onze medewerkers ter plaatse glas- braakschade verhelpen. En wanneer onze mensen weer vertrekken laten zij de locatie vanzelfsprekend weer veilig achter. Alle bevindingen en handelingen van de surveillanten verwerken we in een rapport dat we naar u e-mailen.

Goed advies en samenwerken

Wij kunnen u, zowel zakelijk als privé, te allen tijde voorzien van een goed advies, dan wel in contact brengen met één van onze partners. Samenwerken voor een veiligere omgeving, daar hebben we allemaal baat bij. Neem voor meer informatie contact met ons op bel: 050-2115100.


Duurzaam ondernemen. Waar mogelijk;
  • rijden we elektrisch op stroom van Vandebron;
  • wordt de bedrijfskleding maatschappelijk verantwoord ingekocht;
  • bankieren we bij papierloze bank bunq.
Vergunningen en keurmerken

Unit4Security BV is in het bezit van de vereiste vergunningen en voldoet aan de beveiligingseisen voor defensieopdrachten. Neem nu contact met ons op.  Bel: 050-2115100

alarmopvolging_beveiliging_leek_westerkwartier