Er is u veel aan gelegen om een hoge veiligheidsstandaard af te leveren in een samenleving waar concrete dreigingen een feit zijn. Met meer dan 10 jaar ervaring met geïntegreerde gast- en klantgerichte beveiligingsfuncties in diverse sectoren, biedt Unit4Security met haar Security Profilers u deze hoge standaard.

Veiligheid op een hoog niveau

Na een gedegen organisatie en dreigingsanalyse, waarbij uw huidige beveiligingsprocedures worden afgestemd op de laatste ontwikkelingen, worden onze medewerkers binnen uw organisatie geplaatst. Door het doelgerichte karakter van Security Profiling en de mogelijkheid om deze te combineren met andere werkzaamheden binnen uw organisatie, bieden wij u een ongekend niveau van veiligheid. Kwaadwillenden worden ontdekt en uw bezoekers ervaren een prettige service en dienstverlening.

Onze Security Profilers

Hier onder een aantal unieke en exclusieve randvoorwaarden van het inhuren van medewerkers volgens de Unit4Security security profiling kwaliteitsborging.

  • Geselecteerd volgens het TNO-onderzoek, competenties van een Profiler.
  • Heeft het unieke Predictive Profiling assessment gemaakt, hierdoor geven wij de garantie dat onze medewerkers proactief kunnen werken
  • Is een specialist in Security Questioning
  • Is in het bezit van een onafhankelijk erkende titel  (Certified Profiling Expert of Operational Security Profiler)
  • Voert Red Teaming Oefeningen uit bij andere organisaties
  • Worden blijvend getoetst op alertheid d.m.v. Red Teaming Oefeningen
  • Meertalig en communicatief vaardig
  • Is een Observatie expert
Gegarandeerde kwaliteitsstandaard

Naast een intensieve Profiling opleiding en gastheerschapstrainingen, krijgt iedere Security Profiler van Unit4Security meerdere malen per jaar een herhalingstraining. Zo kunnen we de kwaliteitsstandaard blijvend garanderen. Tevens houden wij met regelmaat operationele audits en Red Teaming Oefeningen om onze mensen alert en klantvriendelijk te houden.

Kortom, met de Profilers bent u een stap dichterbij de beoogde kwaliteit die ervoor zorgt dat uw klanten en gasten een plezierige ervaring beleven bij het bezoeken van uw organisatie. En houdt u kwaadwillende buiten de deur. Neem nu contact op.

Algemene voorwaarden & Privacy Verklaring